О представи

Нема у домаћој кинематографији много филмова који су, попут филма Мише Радивојевића, “Дечко који обећава” са Александром Берчеком у главној улози добијали све више и више фанова како је време протицало, и тако освојили статус култног.

Укратко - перспективни студент медицине по имену Слободан Милошевић, након ударца у главу започиње своју побуну против малограђанштине оличене у лицемерју родитеља, професора, девојке и осталих људи из његовог најближег окружења. Та побуна га уводи у свет слободне љубави, лаких дрога и роцк’н’ ролла. Слободан (како му име каже) жели да буде слободан.

Данас, скоро тридесет година након филма, у Позоришту Бошко Буха глумачка екипа, предвођена Милошем Влалукином у улози Слободана Милошевића, реконструише дух урбаног . У представи поред њега играју и Неда Арнерћ, Милорад Мандић, и Дара Џокић која је и играла у истоименом филму. Публика ће моћи да чује и види бенд Питова свита која ће уживо изводити музику Новог таласа, чији дух је неодвојиви део ове приче. Питову свиту чине Милош Влалукин, Катарина Жутић (која игра Пита), Немања Аћимовић и Ана Марковић.

 “Дечко који обећава” у Позоришту Бошко Буха је представа на коју млади треба да доведу своје родитеље да се подсете своје младости.

 

драматург Нинослав Шћепановић

сценограф  Александар Денић

костимограф Јелена Стокућа

музика и аранман Душан Петровић

дизајн светла Срђан Цветковић

организатор Тања Перовић

асистент костимографа Адријана Симовић

асистент организатора Катарина Пеић

инспицијент Михаило Тодоровић

суфлер Ана Бата

Лица

ПРОФЕСОР Ненад Ненадовић

СЛОБОДАН Милош Влалукин

МАША Катарина Марковић

КЛАВИС Бојана Ординачев

ОТАЦ Милорад Мандић Манда

МАЈКА Дара Џокић

АЛЕНКА Неда Арнерић

ЈАГО Драгољуб Денда

ЉУБИЦА Ана Марковић

ПИТ Катарина Жутић

БУБЊАР Немања Аћимовић

МАТИЧАРКА Ивана Локнер

ПАЦИЈЕНТ,ТРЕНЕР Драган Стокић

НАВИЈАЧ, УМЕТНИК ПЕРФОРМЕР Драган Стокић